پیشرفت در سایه گام دوم انقلاب

پیشرفت در سایه گام دوم انقلاب

بومی سازی چیست ؟

شنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ ب.ظ

بومی‌سازی فرآیندی است که طی آن یک محصول برای کار در یک محیط خاص آماده می‌شود. این فرآیند شامل مراحل متفاوتی است و در آن باید موارد بسیاری را در نظر داشت. در طی چند مطلب به چگونگی این کار خواهیم پرداخت و در این مطلب صرفا به معرفی مواردی که باید در نظر داشت خواهیم پرداخت. بومی‌سازی محصول الزاما به این معنی نیست که یک محصول خارجی را طوری تغییر دهیم که بشود از آن در داخل کشور استفاده کرد. بومی‌سازی صرفا تغییر نوشته‌های یک محصول نیست که با ترجمه آن، برنامه بومی شده باشد. بومی‌سازی یک پروسه زمان‌بر و پیچیده است و بطرز شگفت‌آوری با جهانی‌سازی مرتبط است.
در واقع ما زمانی یک برنامه را بومی می‌کنیم که بخواهیم در کشورها یا بوم‌های مختلف از آن استفاده کنیم. از آنجا که این تغییرات بعضا از هم تاثیر پذیر هستند کاربردپذیری هر برنامه را تغییر خواهند داد. برای مثال در نظر بگیرید یک برنامه را که روی تولید نام کاربری به زبان‌های مختلف محدودیتی ایجاد نکرده و قرار است در چندین کشور مختلف (وب) از آن استفاده شود. حروف مشابه ولی در باطن متفاوت در بوم‌های مختلف چه بلایی سر برنامه خواهند آورد؟ فرض کنید شبکه اجتماعی توئیتر شما را در تولید کلمه کاربری با زبان فارسی و عربی آزاد بگذارد. وقتی به @علی یک پیغام می‌فرستید، چه کسی این پیغام را تحویل خواهد گرفت؟ صاحب این اکانت در عربستان یا ایران؟
با اینکه بومی‌سازی لزوما ارتباط چندانی با کاربردپذیری ندارد اما در کاربردپذیر کردن برنامه و استانداردهای برنامه بطرز چشمگیری تاثیرگذار است. موارد مختلفی را باید در هنگام تولید یک برنامه چندزبانه در نظر داشت از جمله:

  • از این برنامه در چه کشورهایی استفاده خواهد شد؟
  • چه نوع تقویم‌هایی را باید پشتیبانی نماید؟
  • نحوه افزودن زبان جدید به برنامه چگونه خواهد بود؟
  • تکمیل فیلدهای حساس مانند نام کاربری به چه زبانی مجاز است؟
  • تولید صفحات برنامه در جهات مختلف به چه صورت خواهد بود؟
  • تجربه کاربری مناسب برای کاربری که راست به چپ می‌نویسد و کاربرزی که چپ به راست می‌نویسد چگونه است؟
  • شرکت‌های بزرگ چطور با این مشکلات روبرو می‌شوند؟
  • ذخیره داده‌ها در پایگاه داده باید به چه صورتی و با چه زبان مرجعی صورت پذیرد؟
  • تبدیل و تغییر داده‌ها چقدر لازم است؟

بوم : Local       بومی : Localized        بومی‌سازی : Localization       جهانی‌سازی : Globalization

منبع : www.dotnettips.info

  • یعقوب محمدی منفرد

بومی سازی

محصول

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی